Mag ik DCI (blijven) gebruiken tijdens een vruchtbaarheidstraject?

Je mag DCI (blijven) gebruiken tijdens een vruchtbaarheidstraject/behandeling.
Er is geen interactie tussen DCI en de medicatie/behandeling van het traject. Het kan veilig met elkaar gecombineerd worden en juist een positieve bijdrage leveren aan de vruchtbaarheidsbehandeling.

DCI heeft effect op de stabiliteit van de bloedsuikerspiegel en zo indirect op je hormoonbalans. Op deze manier verhoogt het de kans op een zwangerschap.

Verder zijn een aantal goede basissupplementen van belang als je zwanger wilt worden: Omega 3, vitamine D3 en een kwalitatief hoogwaardige multivitamine met natuurlijk foliumzuur Ultimate Multi Mama.

Wil je optimaal profiteren van de supplementen? Dan kun je ook voor een van de voordeelbundels zwanger worden kiezen.
Deze bevat alle belangrijke supplementen voor een zwangerschapswens. Je hebt met de voordeelbundel genoeg supplementen in huis voor de komende 8 weken.

Voor mannen is, behalve Omega 3 en Vitamine D3 (deze kunnen jullie dus eventueel ook samen gebruiken), ook het supplement Mineral Zinc een goede aanvulling. Minral Zinc heeft namelijk een positief effect op de kwaliteit en kwantiteit van het zaad.

*Mocht je zwanger raken dan kun je DCI blijven gebruiken, je leest er hier meer over.

Als je toch nog vragen hebt of je wilt persoonlijk advies dan mag je ook een mailtje sturen naar: service@ovabalance.eu dan helpen we je verder.

Neem contact op

Niet gevonden waar je naar zoekt? Neem contact met ons op