NAC

 • Kan ik NAC combineren met andere supplementen?

  Je kunt NAC met alle supplementen combineren. DIM: Met DIM kan het heel goed gecombineerd worden omdat het ervoor zorgt dat DIM langer in het lichaam blijft. Dus meer profijt van de DIM die je slikt. (naast de voordelen die NAC heeft). Inositol Complex 40:1: Ook wordt NAC veel gecombineerd met I...
 • Kan ik NAC veilig gebruiken tijdens borstvoeding/zwangerschap?

  We raden gebruik van NAC tijdens zwangerschap/borstvoeding af. NAC is niet in verband gebracht met nadelige gevolgen voor de foetus of moeder. NAC passeert wel de placenta daarom is ons advies om te stoppen met NAC bij een positieve zwangerschapstest. Vermijd het gebruik tijdens borstvoeding omda...
 • Waarom kiezen voor Ovabalance NAC?

  Je kiest voor een veilige, hoge dosering. Voldoende met 1 capsule per dag en Ovablance maakt enkel gebruik van alleen de noodzakelijke natuurlijke hulpstoffen. Veelal worden er synthetische hulpstoffen gebruikt in supplementen die de lever onnodig belasten.
 • Waarom zou ik kiezen voor NAC in plaats van L-Cysteine?

  Dit supplement is beter opneembaar in de darmen, juist door binding aan het molecuul acetyl. Als supplement krijgt N-Acetyl L-cysteïne dus de voorkeur boven L-Cysteine. Omdat het beter verdragen wordt door het lichaam, hogere biologische beschikbaarheid heeft en minder gevoelig is voor oxidatie.
 • Zijn er bijwerkingen van NAC bekend?

  Er zijn er geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van deze veilige dosering NAC. Wanneer het op een lege maag wordt ingenomen kan het soms voor lichte misselijkheid zorgen. Neem dan NAC samen in combinatie met wat fruit of een fruit/groente sap.